StoerWurk. Hout met meerwaarde

StoerWurk is een jong, energiek, sociaalbewogen en door hout gedreven bedrijf met een nuchtere Friese insteek. Wij creëren maatwerk arbeidsplaatsen voor mensen die nog niet of niet geheel terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. Samen met onze medewerkers vormen wij een gedreven productiepartner en leveren wij onze klanten duurzame maatwerkproducten.

Samenwerking en erkenning

Wij zijn er trots op dat ons initiatief door diverse lokale en regionale partijen en instituten positief is ontvangen. We gaan verder met het uitbouwen van de samenwerking op allerlei terreinen, sociaal en commercieel. StoerWurk is een erkend leerbedrijf en hebben een goede samenwerking met de gemeente De Fryske Marren

Heeft u of uw organisatie interesse om bij te dragen of een samenwerking aan te gaan, dan zijn wij uiteraard benieuwd naar. Neem gerust contact met ons op!

Ondernemend en betrokken

Oprichters Nienke van der Sar en Lammert Groenhof zijn dit avontuur gestart vanuit de overtuiging dat door een goede organisatie neer te zetten, intrinsieke aandacht en begeleiding van de aangenomen medewerkers centraal te stellen, maar ook door het betrekken van betrouwbare leveranciers en partners; het structureel kiezen voor duurzaamheid in zowel materialen als uitvoering van werkzaamheden én tevens de commerciële (afzet)kant niet uit het oog te verliezen, een sociaal betrokken bedrijf opgezet kon worden, waarbij het mes aan meer dan 2 kanten snijdt.

Sponsor worden?

We komen graag in contact met organisaties en bedrijven die ons en onze kandidaten een warm hart toedragen. Samenwerken, nieuwe kansen ontwikkelen of op een of andere manier sponsoren? Graag, laten we elkaar eerst beter leren kennen!

Meer informatie
Afspraak maken